Werken bij KCWA

Pedagogisch medewerker KDV (25,5 – 34 uur)

Home » Pedagogisch medewerker KDV (25,5 – 34 uur)

Sociale en betrokken kinderopvang zoekt een creatieve en inspirerende pedagogisch medewerker. Vind jij het een uitdaging om onze jongste kinderen te laten stralen, ontdekken en groeien? Heb jij affectie met kunst, natuur en bewegen? En zoek je een bedrijf waar je onderdeel wordt van een familie? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. KCWA zoekt namelijk een

Pedagogisch medewerker KDV De Bibelebontseberg (25,5 – 34 uur)

De organisatie

KCWA is niet zomaar een kinderopvang organisatie, de KCWA is een sociale onderneming en puur gericht op maatschappelijke waarde. We positioneren ons op de markt als een toegankelijke & ambitieuze partner voor kind & ouder. We zijn kunstzinnig, natuurliefhebbers en in beweging. Deze drie thema’s vind je dan ook terug op al onze locaties en daar zijn we trots op!
Bij de KCWA staat het mensbeeld centraal. Kinderopvang is namelijk écht mensenwerk, en dat vraagt om mensgericht werken. We werken aan de lange termijn, met medewerkers die jarenlang bij ons mogen én willen werken. We hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen in onze familie.

De locatie

Kinderdagverblijf de Bibelebontseberg is gevestigd in een prachtig, oud schoolgebouw aan de Willem Beukelsstraat 42a. Door de hoge schoolramen valt er veel licht naar binnen. Er bevinden zich vijf babygroepen, alle groepen zijn ruim opgezet, en kenmerken zich door het gebruik van verschillende speelhoeken voor de kinderen.
Aan de achterzijde van het schoolgebouw vind je een groot speelplein, met een grote zandbak, een schommel en een speelhuisje. Er zijn daarnaast diverse losse speeltoestellen aanwezig (fietsjes/stepjes/ballen/schepjes). ’s Zomers kunnen de kinderen lekker buiten lunchen aan de picknicktafels. Als het zonnig is worden er zonneschermen over het speelplein gespannen. De kinderen maken voor activiteiten ook gebruik van de gymzaal en het atelier op locatie Willem Beukelsstraat 151.

Wat houdt de functie in?

Wij zoeken een vast gezicht voor één van onze vijf babygroepen (0-2 jaar), dit wil zeggen dat je vast op deze groep gaat werken en ook aanspreekpunt bent. Als aanspreekpunt heb je nauw contact met de ouders van onze kinderen. Het is jouw taak de ouders te informeren. Bij het ophalen neem jij hen mee in de ontwikkeling van hun kind(eren).
Ook mag je samen met je collega activiteiten bedenken en aanbieden die passen in onze thema’s, je gaat samen met je collega de groep draaien en daar horen mooie verantwoordelijkheden bij, zoals het bijhouden van de ontwikkeling van jouw kinderen. 

Wat vragen we van jou?

Je deelt met ons de passie voor de begeleiding en ontwikkeling van kinderen, je geniet van ieder moment. En je zet alles op alles om de kinderen op jouw groep een fantastische dag te bezorgen. Je bent verantwoordelijk voor de opvang, groei en verzorging van onze jongste kinderen, wat maakt dat we het volgende van je vragen:

 • Je bezit over een diploma die je kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de cao (o.a. PW 3/4, Onderwijsassistent, Pabo, SPH of HBO Pedagogiek)
 • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s
 • Je neemt initiatief en komt met creatieve ideeën
 • Je neemt actief deel aan werkoverleggen
 • Je hebt een geldige verklaring omtrent gedrag (VOG)
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving

Is deze baan de volgende stap in jouw carrière? Laat het ons snel weten, bel naar Jennifer op 06-34574292 of mail naar hr@kcwa.nl

Wat bieden wij jou?

Een gezellige organisatie met korte communicatielijnen. Werken bij een familiebedrijf waar je ‘het samen doet’.

 • Werkdagen: in ieder geval woensdag, donderdag en vrijdag (diensten van 8,5 uur), vier dagen mag ook.
 • Volgen van trainingen en cursussen, jezelf ontwikkelen in een veilige omgeving
 • Themagericht werken op unieke locaties, daardoor kun jij jouw creativiteit verder ontwikkelen
 • Korte lijnen en daardoor open en directe communicatie
 • Een organisatie waar eigen inbreng wordt gewaardeerd
 • Je ontvangt een salaris conform de cao kinderopvang
 • Reiskostenvergoeding, fitnessvergoeding, schoenvergoeding & persoonlijk budget