Tussenschoolse opvang

het Middaguurtje

Tussenschoolse opvang het Middaguurtje

Tussenschoolse opvang het Middaguurtje is een stichting die  tussen de middag opvang verzorgt op verschillende scholen. Een team van vrijwilligers en pedagogisch medewerkers zorgen er samen voor dat uw kind een fijne middagpauze heeft.

De TSO staat voor:

Rust en ontspanning
De middagpauze is een goede balans tussen een rustig lunchmoment en een moment van vrolijk, ontspannend spelplezier. Door te spelen en plezier te maken laden kinderen zich weer goed op voor de tweede helft van de schooldag.

Continuïteit
We werken met zoveel mogelijk vaste overblijfkrachten die op vaste dagen op een eigen groep staan. Een vertrouwensband is namelijk belangrijk als een kind ontspannen plezier wil maken.

Activiteiten, spel en speelgoed
Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Spelenderwijs ontdekt een kind zichzelf, zijn eigen kunnen en de wereld om zich heen. In ons activiteiten-, spel- en speelgoedaanbod letten we dan ook op voldoende variatie, zodat er voor elk kind wat tussen zit. Regelmatig worden er mini-workshops aangeboden waarop geïnteresseerde kinderen zich kunnen inschrijven.

Kwaliteit
We werken met een gezonde mix van vrijwilligers en opgeleide pedagogisch medewerkers. Daarnaast zijn er altijd extra mensen die kunnen bijspringen indien nodig. Hierdoor kan pedagogiek, vertrouwdheid van gezichten en voldoende begeleiding hand in hand gaan.

Strippenkaart TSO
Bij TSO het Middaguurtje werken we naast de vaste contracten met strippenkaarten. Wil je je kind niet op vaste dagen in de week, maar op incidentele basis laten overblijven, dan kun je gebruik maken van een strippenkaart.

Inschrijven Strippenkaart aanvragen

TSO locaties:

  • Lidwinaschool
  • Brede Daltonschool de Meer
  • 5e Montessorischool