BSO de Beukelseberg

Samen op avontuur en genieten

Buitenschoolse opvang
de Beukelseberg

Gelegen aan het groene Park Frankendael bevinden zich vijf van de zes locaties van onze buitenschoolse opvang de Beukelseberg. Daarnaast hebben we een geweldige BSO locatie op Jeugdland.

BSO De Beukelseberg biedt ieder kind een plek om met leeftijdsgenoten plezier te maken, uit te rusten en uitgedaagd te worden. Elke locatie heeft ruime buitenspeelmogelijkheden. Een bevlogen team medewerkers, bestaande uit een mix van kunstvakdocenten (diverse specialisaties) en pedagogisch opgeleiden zorgen er dagelijks voor dat de kinderen een uitdagende dag beleven. Daarnaast creëren zij een veilige, vertrouwde groep, waarbinnen ieder kind gestimuleerd wordt zijn sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid te ontwikkelen.

Rondleiding Inschrijven Locaties

  • Veel buitenspelen
  • Uitdagende locaties
  • Groep op Jeugdland
  • In en om het Frankendaelpark
  • Vaste medewerkers

BSO – Kunst
BSO – Natuur
BSO – Bewegen

Bedankt voor de vrijheid die jullie de kinderen geven, voor de uitdaging, begeleiding en het plezier dat jullie uitstralen!

Kampvuur maken, varen met het bootje, in bomen klimmen, takken slijpen, stoeien in de gymzaal, pizza maken, ravotten op de boerderij, potjes jam mee naar huis en oogst uit de moestuin… ‘Zomaar’ wat voorbeelden die ontzettend veel indruk hebben gemaakt en zij zich altijd zullen blijven herinneren als één groot avontuur!

Eddy en Laura Ellert, ouders van Anna, Julia en Sammy