KCWA

zoekt bevlogen KDV medewerkers

Home » zoekt bevlogen KDV medewerkers

Kindercentrum Watergraafsmeer zoekt een pedagogisch medewerker voor het kinderdagverblijf. Vind jij het fijn om kinderen de ruimte en verantwoordelijkheid te geven met aandacht voor hun individuele behoeftes? En weet jij kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling, ook als ze het liefst elke dag hetzelfde doen? Dan is deze baan de volgende stap in jouw carrière.

 

Wie is Kindercentrum Watergraafsmeer

Kindercentrum Watergraafsmeer (KCWA) is een kleinschalige buurtopvang waar je geen nummertje bent, maar waar we ‘het samen doen’. Er heerst een fijne sfeer en we hechten waarde aan korte lijntjes. Voor onze collega’s en voor de kinderen (0-13 jaar) is onze opvang een tweede thuis waar je jezelf mag zijn, gezien wordt en je eigen talenten mag laten groeien en bloeien.

Wij werken bottom-up: dat houdt in dat we met de medewerkers de wettelijke kaders bespreken en samen kijken hoe dit voor elke locatie en groep werkt, om zo tot een beleid komen. Je hebt dus echt een stem en kunt zaken veranderen. Dit is ook terug te zien in het unieke karakter van elke locatie en groep binnen het geheel van KCWA.

 

Wat ga je doen?

KCWA biedt ieder kind een plek om plezier te maken, uit te rusten en uitgedaagd te worden. Hiervoor heeft elke locatie ruime buitenspeelmogelijkheden. Dagelijks worden er activiteiten en ervaringen aangeboden, meestal binnen de drie domeinen: Kunst, Natuur en Bewegen. We hebben diverse vacatures voor onze baby- en verticale groepen, waarbij jij de volgende werkzaamheden zal uitvoeren:

 • Bedenken van activiteiten voor binnen of buiten (locatie- en weersafhankelijk);
 • Verantwoordelijk zijn voor de opvang en ontwikkeling van de kinderen op jouw groep;
 • Actieve en open communicatie met ouders, kinderen en collega’s;
 • Investeren in een prettige band en samenwerking met collega’s, ouders en kinderen;
 • Meedenken over veranderingen die jou en jouw groep/locatie aan gaan.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een energieke en proactieve medewerker die ook een sterke passie heeft voor het begeleiden en ontwikkelen van kinderen. Je kan je ook vinden in het volgende:

 • Je bezit over een diploma die je kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker volgens de cao kinderopvang. Check hier of jouw diploma volstaat;
 • Je hebt een geldige VOG (of kan die verkrijgen bij aanvraag), je bent minimaal 18 jaar en spreekt Nederlands;
 • Je bent flexibel en kan je goed aanpassen aan de dynamiek van de dag;
 • Je communiceert vlot en open met kinderen, ouders en collega’s;
 • Je neemt initiatief en komt met originele ideeën;
 • Je denkt graag mee over zaken die jou en jouw groep/locatie aan gaan;
 • Ervaring in de kinderopvang is niet nodig, maar is wel een pré;
 • Je woont in Amsterdam of omgeving.

Is deze baan de volgende stap in jouw carrière? Laat het ons snel weten door te mailen naar natascha.oversteegen@kcwa.nl

Waar kom je te werken?

Op één van onze locaties in Watergraafsmeer / Oost.

Locatie Willem Beukelsstraat 42a, heeft vier babygroepen. Aan de achterzijde van het schoolgebouw is een groot speelplein met een zandbak, schommel en speelhuisje.

In het schoolgebouw van Daltonschool De Meer, zitten de Bijtjes, een verticale kinderdagverblijfgroep. Bij de Bijtjes wordt gewerkt met standaard Dalton onderwijselementen.

Kijk voor meer informatie over de locaties op onze website.