Warme maaltijd

Wat eten we vandaag?

Home » Wat eten we vandaag?

Sinds september 2017 bieden wij een warme maaltijd aan op het kinderdagverblijf. Op drie (wisselende) dagen per week eten we warm tussen de middag. Op de andere dagen eten we brood met de kinderen.

Moekes Maaltijd
Moekes Maaltijd kookt 100% natuurlijk en vers zonder geur-, kleur- of smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is op het gebied van voeding en warm eten op kinderopvang en scholen. Zij maken gebruik van de beste ingrediënten die er te krijgen zijn, deels biologisch, zoveel mogelijk uit de buurt en duurzaam geteeld. Moeke kookt ook aangepaste maaltijden voor kinderen met een koemelkallergie en/of een gluten- en lactose-intolerantie. Ook een vegetarische variant behoort tot de mogelijkheden.

Een veel gehoorde vraag die Moekes Maaltijd krijgt is hoe dat nu ’s avonds moet. Veel ouders vinden het fijn en gezellig om als familie aan tafel te zitten. Dit kan ook gewoon!

Voor kinderen in de groei is het helemaal niet erg om tweemaal per dag een warme maaltijd te eten, mits het gezonde maaltijden zijn. Je kunt dus ’s avonds alsnog samen aan tafel als gezin. Je kind heeft tijdens de lunch al veel belangrijke vitamines binnen gekregen, daarom kun je er dus ook voor kiezen om ’s avonds bijvoorbeeld een boterham, soep of yoghurt te geven.

Over Moeke

Vanaf de start in 2012, met toen ook zelf kleine kinderen, hebben wij ons laten inspireren door Jamie’s wens. Het is onze ambitie alle kinderen in Nederland van écht, gezond en lekker eten te kunnen laten genieten. Omdat we weten dat kinderen door gezond eten meer energie hebben, gelukkiger zijn en beter presteren. Omdat zien eten, doet eten en samen eten ze positief vormt.

Onze kindermaaltijden zijn gegarandeerd 100% natuurlijk. Geur-, kleur- en smaakstoffen zijn streng verboden. En wat Moeke kookt is ook écht vers, zonder kunstmatig verlengde houdbaarheid.

Kwaliteit gaat bij Moeke voor alles. Met ons jonge, enthousiaste team ontwikkelen en bereiden wij in onze eigen, volledig HACCP-gecertificeerde keuken, dagelijks verse kindermaaltijden. Eenmaal gereed bezorgen wij de maaltijden met onze eigen koelbussen en chauffeurs tot in de koelkast bij onze klanten. Ons nagelnieuwe online bestelsysteem garandeert een efficiënte en gestroomlijnde productie en distributie.

Doordat Moeke alles in eigen hand heeft kunnen we maatwerk leveren, snel schakelen en houden we goed contact met onze klant.