KCWA presenteert: Gabi Fennis

Gabi Fennis levert orthopedagogische diensten aan kinderen. Ze heeft een dosis ervaring aan verschillende culturen en achtergronden van kinderen, waardoor we denken dat ze ouders goed van dienst kan zijn. Om die reden vinden we het fijn om Gabi een podium te kunnen bieden via onze website!

Orthopedagoog Gabi Fennis

Mijn naam is Gabi Fennis ik ben 26 jaar en in 2009 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht als orthopedagoog. Na mijn studie heb ik gewerkt als gezinsbegeleider bij gezinnen met kinderen met een beperking, als begeleider voor zeer moeilijk lerende kinderen op het speciaal basisonderwijs en als huiswerkcoach.

In 2012 heb ik door Aziƫ gereisd om kennis te maken met andere culturen en nieuwe ervaringen op te doen. Ik wil graag mensen helpen. In 2013 ben ik daarom als zelfstandig pedagoog, Pedagogie praktijk Het Klimrek begonnen. Hiermee bied ik pedagogisch advies en begeleiding van kinderen en volwassenen ter verbetering van de omgang, opvoeding en ontwikkeling van kinderen en alles wat dit ondersteunt.

Het KCWA kan mij om advies vragen in lastige opvoedsituaties op de opvang. Dit in overleg met de pedagogisch medewerkers, het management en de ouders. Daarnaast is het mogelijk om advies aan mij te vragen over de thuis situaties. U kunt als ouder of opvoeder dan rechtstreeks contact met mij opnemen.

Aanbod

Pedagogiepraktijk Het Klimrek werkt met een zorg en begeleidingsplan. Dit wordt in overleg met de client opgesteld tijdens het kennismakingsgesprek. De begeleiding vindt doorgaans bij de client plaats. Daarnaast wordt er een zorgdossier aangelegd waarin alle informatie en contactmomenten over en met de client worden geregistreerd.