KCWA presenteert: 'Alles kids?!'

Alles Kids?! biedt coaching, therapie en adviezen voor een breed scala aan onderwerpen waar ouders en kind mee kunnen zitten. Behalve onderwerpen als zindelijkheid, inslaapprolemen en de overstap naar de middelbare school, leveren ze ook gespecialiseerde adviezen voor problemen rondom rouw en verliesverwerking bij scheiding en ziekte van het gezin. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn kan zijn om als ouder ondersteuning te krijgen bij dit soort onderwerpen.Om die reden schenken we Alles Kids?! graag deze aandacht op onze website.

Kinder- en jongerentherapeut Marjorie Lucas
Ik ben Marjorie Lucas (1971). In mijn praktijk ALLES KIDS?! (gelegen midden in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer) ben ik werkzaam als kinder- en jongerentherapeut en kinder- en jongeren coach
Met veel plezier en passie werk ik samen met kinderen, jongeren en hun ouders/opvoeders aan diverse opvoedings-, gedrags- en sociaal-emotionele problemen/ klachten die zij in hun leven ervaren.

Waarvoor komen kinderen en ouders zoal naar mij toe?
Concentratie- en/of ontspanningsproblemen, (inslaap)problemen,(faal)angstig, moeite met sociale contacten, zindelijkheid, piekeren, angst, weinig zelfvertrouwen, boosheid en woede, verdriet, overstap naar de middelbare school etc.
Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in rouw, verliesverwerking bij scheiding, overlijden en ziekte in het gezin. Als vrijwilliger werk ik voor de lotgenotengroep Jongeren in Rouw van Humanitas in Almere.

Alles Kids?! helpt kinderen hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten weer te (her)ontdekken en in te zetten in situaties die moeilijk voor hem/haar zijn. Dit doe ik met behulp van oplossingsgerichte coaching/therapie. We gaan niet langdurig zoeken naar de oorzaken van de problemen of klachten, maar onderzoeken hoe de klacht het leven van je kind op dit moment beinvloed. Afhankelijk vande hulpvraag wordt er coaching, therapie of een compinatie van beide ingezet.