Pedagogisch medewerkers: Amine, Feride en Hanan

Om de zoveel tijd geven de kinderen en de pedagogisch medewerkers persoonlijke groetjes van de groep: ''De Groepsgroetjes''! De meest recente Groepsgroetjes zult u op de persoonlijke pagina's van de groepen vinden:


Dolfijnen
Thura heeft een broertje gekregen. Trots vertelt ze ze dat broertje Jonathan uit de borst drinkt en huilt.
Max en Lenny worden binnenkort 2 Teigetjes!
Merle loopt! En daar is ze heel trots op! En wij ook :)
De Dolfijntjes krijgen nieuwe baby's!

Zomer-update!
Max en Lenny lopen de groep door.
Luuk en Merle kunnen al heel goed kruipen!
De dolfijnengroep ziet er nieuw uit! De kinderen zijn groot geworden, dus hebben wij nieuw speelgoed voor de kinderen!
Sophia gaat ons verlaten, zij gaat over naar deTeigetjes.
Elin brabbelt Italiaans

Lente-update!
Lauren kan al heel hard lachen om alles. Max en Lenny tijgeren de hele groep rond. Elin houd alles in de gaten; wie er op de groep komt. Merle probeert op zijn buik te draaien.

Spannende veranderingen bij de Dolfijntjes!
Per 1 januari is de groep de Dolfijntjes een Baby groep geworden! We zijn met 5 baby’s gestart, dus het begint onderhand al aardig op te lopen. We hebben voor de groep allemaal nieuwe babyspullen gekocht… waaronder een nieuwe hangwipper! Daarnaast nog flink wat kleden en een super mooie spiegel! En wat werd het goed ontvangen… Lauren was de eerste die de hangwipper had gebruikt! Ze vond het zo fijn ontspannend dat ze nog nooit zó snel in slaap was gevallen! Ook de kleden wordt goed gebruikt! Heerlijk liggen ze er op en kunnen ze zich zelf bekijken in de spiegel! En nog een laatste spannende verandering: Khadija vervangt Amina, omdat Amina zelf in verwachting van een baby’tje is! Amina, veel geluk! Khadija welkom op de groep!

Echte vriendschap bij de Dolfijntjes
Dirk en Olivier zijn beste vriendjes. Wanneer de moeder van Olivier, Olivier naar de Dolfijntjes brengt is zij hem gelijk kwijt! Hij ziet Dirk en dat is goed. Gezellig gaan ze samen spelen met de trein of auto. Wanneer de moeder van Olivier weg gaat geeft zij Olivier een kus! Alleen Olivier wil ook altijd dat zijn mama zijn vriend ook een kus geeft. Moeder neemt afscheid en ziet hoe haar zoon heerlijk met zijn vriend aan het spelen is!

Pizza`s bij de Dolfijntjes!
Koken met de kinderen is altijd leuk om te doen. We hebben met de kinderen een heerlijke pizza gemaakt. Met als beleg kaas, tomaat, tonijn, mozzarella, olijven, champignons, salami en knakworsten! De kinderen mochten alles er zelf opleggen. De pizza zag er heerlijk uit! Even de oven in en dan lekker smullen. Wat was het leuk om te maken! De pizza`s van de Dolfijntjes zijn de lekkerste van allemaal.

Knutselen bij de Dolfijntjes!
Terwijl de knutselwerkjes van de sneeuwpoppen nog aan de muur hingen en de lente nog niet van start was, begon drie weken geleden de zomer al in Amsterdam. Bij de Dolfijntjes kregen wij gelijk de lentekriebels en waren alle kinderen vrolijk aan het knutselen. Een lente muur was het plan. We vroegen aan de kinderen wat allemaal bij de lente hoort; ‘’kuikens, konijnen, de paashaas, koeien, schapen, bloemen, vlinders en de zon’’. Toen de muur aardig vol geknutseld was, zei een kindje; ‘’Mooi, het lijkt wel zomer!’’. Iedereen werd er heel erg blij van. Het wordt een mooie lente en zomer!