BSO Willem Beukelsstraat heeft drie groepen: de IJsberen, Bruine Beren en de Grizzly’s. In deze groepen zitten kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 7 jaar. De kinderen van deze groepen worden elke dag opgehaald bij de 5e Montessori, Lidwinaschool en WSV-school. Elk kind heeft een stamgroep, een vaste groep waar hij eet en drinkt na schooltijd. Na het eten wordt er een open deuren beleid gehanteerd: de kinderen mogen op alle drie de groepen spelen.

De Willem Beukelsstraat zit op steenworp afstand van het Park Frankendael, en er wordt daar dan ook praktisch dagelijks buiten gespeeld. Ook heeft de Willem Beukelsstraat een fijn, beschut speelplein voor de deur. Hier kan worden gevoetbald, geklommen en getafeltennist. Als het weer het echt niet toelaat, kent deze locatie de luxe van een ruime kinderspeelzaal met allerlei speel & klimmaterialen.

Elk kwartaal wordt er een blok met naschoolse activiteiten georganiseerd. Creativiteit, kunstzinnigheid en beweging staan hier centraal; denk aan Kung fu, Dieren tekenen, Capoeira, Moderne Dans, Musical, Tapdansen, Landschapschilderen etcetera.

Kinderen die niet op de BSO zitten, kunnen zich tevens inschrijven voor deze workshops.

De volgende BSO groepen zijn gevestigd aan de Willem Beukelsstraat:
Grizzlyberen (4-7 jaar)
Bruine beren (4-7 jaar)
IJsberen (4-7 jaar)